logo

Recente Reacties

Aubergine en Tahu met chilibonen saus

ingrediënten:
1 aubergine
400 gr tahu/tofu
3 cm gember
2 teentjes knoflook
3 eetl dou ban jiang saus anders chili bonen saus
2 eetl kecap asin
500 ml water
2 eetl arachide olie

garnering:

2 tente-uitjes

bereiding:
Snijd de aubergine in blokjes en de tahu in dobbelsteentjes. Rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Hak de lentje-uitjes fijn.
Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de gember voor 30 seconden. Voeg dan de aubergine toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het water, de saus, de kecap en de tahu toevoegen en het geheel 2 minuten laten sudderen. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 2986 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45016415