Aubergine en Tahu met chilibonen saus
ingrediënten:
1 aubergine
400 gr tahu/tofu
3 cm gember
2 teentjes knoflook
3 eetl dou ban jiang saus anders chili bonen saus
2 eetl kecap asin
500 ml water
2 eetl arachide olie
garnering:
2 tente-uitjes
bereiding:
Snijd de aubergine in blokjes en de tahu in dobbelsteentjes. Rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Hak de lentje-uitjes fijn.
Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de gember voor 30 seconden. Voeg dan de aubergine toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het water, de saus, de kecap en de tahu toevoegen en het geheel 2 minuten laten sudderen. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal boontjes
- Babi ketjap
- Pad Pat Hoy - gebakken schelpdieren in pittige saus
- Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep
- Babat sapi goreng - Gebakken gestoofde runderpens
- Daging Masak Habang - rundvlees met masak habang
- Bassak Bulgogi 바싹불고기 - krokant gebakken gemarineerd rundvlees
- Semur daging sapi - kruidig stoofpotje met rundvlees en aardappelen
- Smoor Jawa - Javaanse gestoofde runderlappen
- Tempeh Kecap - gebakken tempe in een kecapsaus
Recente Reacties
Xian Bing - 馅饼 - gevulde deeg pasteitjes
1 month agoZou je voor mij een goed recept hebben om saté te kunnen makenSoto Ayam - indische kippensoep
2 months agoBeste Kokkie, Fantastisch deze heerlijke Soto Ajam. Een variatie op een eeuwenoud recept. Mag ik dat ...Es timun jeruk nipis - verfrissende komkommer drank met citroen
2 months agoGoedenavond kokkie, Dank u wel voor de heerlijke recepten! Jammer dat ik uw site en boeken nu pas ...Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
3 months agoHoeveel Laos gaat er in de SG ati?Paru goreng ungkep bumbu lengkuas - gebakken gekruide long
3 months agoDie bestel ik bij mijn slager en anders bij de aziatische supermarkt bij ons in de buurt. Idem ...