Geroosterd gekruid varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr speklappen
zout naar smaak
1 bosje bieslook <
Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
7 rawits
8 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengels
7 jeruk purutblaadjes
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Knip de bieslook fijn en meng dit door de boemboe. Wrijf het vlees in met de boemboe en marineer het vlees hiermee voor 45 minuten. Rooster het vlees vervolgens boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar.
ingrediënten:
1000 gr speklappen
zout naar smaak
1 bosje bieslook <
Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
7 rawits
8 cm gember (jahe/djahé)
3 serehstengels
7 jeruk purutblaadjes
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Knip de bieslook fijn en meng dit door de boemboe. Wrijf het vlees in met de boemboe en marineer het vlees hiermee voor 45 minuten. Rooster het vlees vervolgens boven een houtkoolvuurtje bruin en gaar.