Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstmeel
150 gr pinda's
50 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie
lauw water
Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 mespunt jinten
1 mespunt kencur
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Maak van de boemboe met de rijstmeel, de kokosmelk en het water een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne lapjes en bestrooi deze met de pinda's. Bak de lapjes bruin en krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.
ingrediënten:
200 gr rijstmeel
150 gr pinda's
50 ml kokosmelk
zout naar smaak
olie
lauw water
Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 1/2 theel ketumbar
1 mespunt jinten
1 mespunt kencur
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn. Maak van de boemboe met de rijstmeel, de kokosmelk en het water een beslag. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne lapjes en bestrooi deze met de pinda's. Bak de lapjes bruin en krokant en laat deze uitlekken op keukenpapier.