1 2 3 4

Sponsored Links

recente reacties

Steven
Ik doe er ook nog een beetje trassie en wat teentjes knoflook bij, ook lekker.
Rogier
Vraagje: kan je dit ook een dag te voren maken? en moet je het dan op de dag zelf verwarmen in de ma...
p.aukes
ik zou graag het recept hebben van pandan spekkoek. dit kan ik nergens vinden ik heb meerdere Indone...
Hanka Gerretsen
Sounds very nice!! Certainly going to prepare this when it's summer!
Bianca
Vanavond samen met mijn verloofde met heel veel plezier dit recept uitgeprobeerd.Onze spekkoek was w...

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Kolak pisang raja
bananen met een zoete sjalot-kokosmelksaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
5 koningsbananen (pisang raja)
1 sjalot
425 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 eetl. suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalot fijn en de bananen in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sjalot, de suiker, het zout en de bananen toe en stoof dit voor 15-20 minuten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
32760857