Sponsored Links

recente reacties

leon
Hoi. Trouwens een leuke site hebben jullie. Ga er zeker vaker iets uit maken. Een vraag over het rec...
AmilianO
Probeer dit gerecht eens te maken van ossestaart vlees. Mijn inziens veeeel smakelijker. Wel veel la...
hills
Wij hebben deze menudo gemaakt met 250gr lever , geen varkensvlees , geen kikkererten en 6 ...
Barbara Metz
Het kan in de vriezer! Als je 24 u vantevoren buiten de koeling laat ontdooien,dan wikkel je het in ...
Rebacaatje
Dit is echt lekker. Op het eind wat sambal erdoor gedaan. Heerlijk. Zoet met klein beetje pit

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
Kolak pisang raja
bananen met een zoete sjalot-kokosmelksaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
5 koningsbananen (pisang raja)
1 sjalot
425 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 eetl. suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalot fijn en de bananen in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sjalot, de suiker, het zout en de bananen toe en stoof dit voor 15-20 minuten.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
31606605