Sponsored Links

recente reacties

Kokkieblanda
gemakshalve: cocktailprikkers, normaal gemaakt van bambu
Niels
Wat wordt er in dit recept precies bedoel met Biting? En hoe ziet het eruit. Alvast dank
Paul
Volgens Hilbert in Indisch kook en leesboek (1992)wordt rawon gegeten met rijst of lontong waarover ...
Don Berendsen
Waar is "wiite krijt" te koop, toko? Of gewoon va schoolbord krijt? Salam Don. gewoon bij de toko,...
Hans
Maar die salmonellaboosdoeners zitten niet in het eiwit maar op de schaal van het ei.

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 
Kolak pisang raja
bananen met een zoete sjalot-kokosmelksaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
5 koningsbananen (pisang raja)
1 sjalot
425 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 eetl. suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalot fijn en de bananen in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sjalot, de suiker, het zout en de bananen toe en stoof dit voor 15-20 minuten.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 120 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
28097890