Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 5 / 5

Star activeStar activeStar activeStar activeStar active
 
Kolak pisang raja
bananen met een zoete sjalot-kokosmelksaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
5 koningsbananen (pisang raja)
1 sjalot
425 ml dikke kokosmelk (santen asli)
6 eetl. suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalot fijn en de bananen in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de sjalot, de suiker, het zout en de bananen toe en stoof dit voor 15-20 minuten.



Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 67 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27207252