Sponsored Links

recente reacties

Jeroen wouters
hartstikke lekkere soep, echt van genoten. leuk en makkelijk om te maken
Hr. R. Geenen
Ik heb ondertussen wel een stuk of 100 recepten rendang gelezen en du uwe komt het dichts bij de ech...
winnie
100 ml kokosmelk is te weinig om een beslag te maken. Ik heb er ca 400 ml van gebruik voor het in ee...
Han
Deze smaak heb ik sinds 1976 niet meer geproefd. Heerlijk!
Jan-Roelof
Goochiedaddy, wij maken de Ikan Pepesan altijd alleen maar in de oven en dat gaat prima, zolang je d...

User Rating: 0 / 5

Star inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactiveStar inactive
 
Kue Talam Kelapa
gestoomde kokos custard

Bahan-bahan;
ingrediënten:
3 eieren
400 ml santen asli (dikke kokesmelk)
5 eetl water
3 eetl palmsuiker
30 gr su'un (doorzichtige mie)
4 bananen
1 theel zout

Taburan:
garnering:
vanille ijs

Cara membuat:
bereiding;
Week de su'un voor 5 minuten in warm water. Laat het daarna goed uitlekken en hak het daarn in kleine stukjes. Klop de eieren op en meng hierdoor de santen, het water en de palmsuiker. Prak de bananen fijn en meng dit samen met de su ún door het mengsel. Giet het mengsel in een schaal en sluit deze af. Stoom het gerecht in 1 uur gaar. Serveer het met het ijs.


Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
  • No comments found

who is online

We have 254 guests and no members online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Articles View Hits
27235872