logo

Recente Reacties

Sambal Goreng Labu Siam
chayote in een pittige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 chayote (labu siam)
zout naar smaak
5 cm laos, gekneusd
2 eetl olie
50 gr ebi
3 salam blad
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel, suiker

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
6 rawits

Cara membuat:
bereiding:
Schil de chayote en ontpit deze. Snijd daarna het vruchtvlees in reepjes en meng hier wat zout door. Laat dit 15 minuten staan en spoel het vruchtvlees daarna af. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de ebi, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de suiker en de kokosmelk. Als het geheel kookt dat de chayote toevoegen en dit zachtjes 6 minuten laten koken totdat de chayote gaar is geworden.

Add comment

Submit

who is online

We have 793 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45115744