Zoeken
Laatst gelezen
- Gulai Manis Kangkung - gestoofde kangkung in een zoete saus
- Krengsengan Kambing Jawa Timur - pittig gebakken lamsvlees uit Oost-Java
- Laksa Jepara - laksa op de wijze zoals in Jepara
- Urapan 1 - gemengde groenten met kokos
- Tahu Berontak - Gevulde tahu/tofu
- Tumis Kacang Lendir - roerbak van okra met oestersaus
- Tahu Bakso
- Kkanpung Saeu 깐풍새우 - gefrituurde zoete en pittige garnalen
- Semur Daging Jawa - smoor van rundvlees uit Java
- Pindang Tetel - rundvleessoep uit Probolinggo
Recente Reacties
Cucur
55 minutes agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
4 hours agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...