logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ginjal Masak Jahe
gebakken niertjes met gember in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr nier (rund)
1 cm jahe
500 ml water
 
Bahan Tumisan:
ingrediënten roerbak:
1/2 ui
1 rode lombok
2 cm jahe
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/2 theel peper
250 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de nier en de jahe en kook de nier gaar. Giet daarna af en snijd de nier in stukjes.
Snijd de ui, lombok en jahe in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de lombok en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nier toe en meng. Vervolgens de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en dan langzaam het water toevoegen en roer totdat de saus indikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 260 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148053