logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Iga Garo Rica
spareribs in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr spareribs rund
1 eetl asemwater
1/2 theel zout
2 eetl kecap manis
11 sjalotjes
2 serehstengels
3 salam blaadjes
2 theel zout
1/2 theel peper
800 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
8 rode lomboks
6 kemiri noten
2 cm jahe
1/2 theel jinten
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer het vlees met het asemwater, het zout en de kecap en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de salam, de sereh en de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en roer alles goed. Giet dan langzaam het water, het zout en de peper toe en laat het geheel gaar sudderen en totdat de saus is ingedikt.
 
 

Add comment

Submit

who is online

We have 163 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147973