logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Patin Asam Padeh
zacht gestoofde vis in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
500 gr ikan patin / meerval
2 kunyit blas
3 asam kandis
1 sereh/citroengras
1 eetl zout
5 jeruk purut blaadjes

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
9 rode lomboks
3 kemiri noten
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de kunyit, de asam kandis en de sereh en breng aan de kook. Dan de vis en het zout toevoegen en kook het zachtjes gaar. Laat de jerul purut blaadjes nog 2 minuten mee sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 240 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148034