logo

Recente Reacties

Udang Tempoyak Bengkulu
garnalen in een pittige durian saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
13 petai/peteh bonen
100 gr tempoyak (gefermenteerde durian)
3 cm lengkuas/laos
250 ml kokosmelk
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
2 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 cm jahe
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos en de tempoyak en breng het al roerend aan de kook. Dan de garnalen en de petai toevoegen en kook deze gaar.
Vervolgens op laag vuur het zout en de palmsuiker toevoegen en kook totdat de saus indikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 116 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 43613579