bananencakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. rijstmeel
2 eetl maismeel
half zakje gist
100 gr. suiker
mespunt zout
100 gr. cassave (singkong) fijngemaakt
100 gr. geprakte banaan
250 ml dikke kokosmelk (santen cair)
1 theel baking soda
20 cakevormpjes
Cara membuat:
bereiding:
Meng het rijstmeel met het maismeel en voeg daar het gist, de suiker en het zout aan toe en meng alles goed dooreilkaar. Voeg dan de geprakte banaan en de cassave toe en meng alles goed. Beetje bij beetje de kokosmelk toevoegen onder voortdurend roeren totdat een glad beslag is gevormd. Een uur laten rijzen. Voeg dan de soda toe en meng alles door elkaar. Het beslag in de cakevormtjes gieten en in 15 minuten gaar stomen.
ingrediënten:
200 gr. rijstmeel
2 eetl maismeel
half zakje gist
100 gr. suiker
mespunt zout
100 gr. cassave (singkong) fijngemaakt
100 gr. geprakte banaan
250 ml dikke kokosmelk (santen cair)
1 theel baking soda
20 cakevormpjes
Cara membuat:
bereiding:
Meng het rijstmeel met het maismeel en voeg daar het gist, de suiker en het zout aan toe en meng alles goed dooreilkaar. Voeg dan de geprakte banaan en de cassave toe en meng alles goed. Beetje bij beetje de kokosmelk toevoegen onder voortdurend roeren totdat een glad beslag is gevormd. Een uur laten rijzen. Voeg dan de soda toe en meng alles door elkaar. Het beslag in de cakevormtjes gieten en in 15 minuten gaar stomen.