logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Balado Terong
aubergine met een groene chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 terong ungu panjang (dunne aubergine)
olie

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
15 groene rawits
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 theel trasi bakar
3 sjalotten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines overlangs doormidden en dan in vier stukken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de aubergines bruin. Schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat de stukken uitlekken op keukenpapier.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de aubergines toe en laat deze nog even zachtjes sudderen totdat alles goed vermengd is.

Add comment

Submit

who is online

We have 96 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158080