logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Kari Kacang Panjang
kousenband in gekruide kokosmelk


Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kousenband
100 gr soepvlees
1 wortel
75 gr aduki bonen, gekookt
2 rode lomboks
1 theel kerrie/massala
2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1000 ml water
500 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri notens
2 cm jahe
4 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in stukken en de wortel julienne. Snijd de lomboks in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu en de lomboks en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en kook deze gaar. Dan de kousenband, de wortel, de aduki bonen, de kerrie, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Dan de kokosmelk toevoegen en kook het geheel verder gaar.


Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158099