logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Semur Terung 
stoofpotje/smoor van aubergine uit Yogyakarta

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr aubergine
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 eetl boter
olie
5 eetl kecap manis
1/2 theel nootmuskaat
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergine in stukken. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een pan olie en bak de aubergine goudbruin en gaar en zet apart.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de kecap, de peper, de nootmuskaat en het zout toe en breng aan de kook. Voeg dan de aubergine toe en laat de saus intrekken. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148171