logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Orak Arik Buncis Telor
roerbak van boontjes met ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
1 wortel
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 eieren
250 ml water
100 ml kippenbouillon
1 theel palmsuiker
1/2-1 theel zout
1 lente-ui
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de boontjes in stukjes, de wortel julienne, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lente-ui in ringen. Klop de eieren op.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de wortel, de boontjes, het water, de bouillon, de palmsuiker en het zout toe en breng al roerend aan de kook.
Voeg dan de eieren en de lente-ui toe en roer totdat de eieren gaar zijn geworden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421983