logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Karedok
groenten met pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
325 gr witte kool
300 gr kousenband
3 kleine licht groene aubergines (terong pipit)
125 g taugé
100 ml warm water

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
5 teentjes knoflook,
8 rawits
2,5 cm kencur
250 gr gebakken pinda 's
2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel trasi bakar
1 theel asem
zout,

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf voor de saus de ingrediënten fijn tot een pasta en meng het water erdoor heen totdat een gladde saus is ontstaan. Eventueel nog wat water toevoegen. Snijd de groenten in kleine stukjes en meng dit met de saus.

Add comment

Submit

who is online

We have 138 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422028