logo

Recente Reacties

Ktapodi Krasato
in wijn gestoofde octopus


Ingrediënten:
2000 gr octopus
2 rode uien
4 teentjes knoflook
200 ml rode wijn
125 ml witte wijn, zoet
2 eetl petimezi
2 laurier
4 takjes tijm
5 piment
1 eetl tomatenpuree
1 theel zout
1 theel peper
7 eetl olijfolie

Bereiding:
Maak de octopus schoon en bewaar de tentakels. Snijd de uien en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit op laag vuur de uien glazig en voeg dan de knoflook toe.
Vervolgens de tentakels toevoegen en meng goed. Voeg dan de wijnen, de petimezi, de laurier, de tijm en de piment toe. Dek de pan af en kook op laag vuur voor 45 minuten.  Meng dan de tomatenpuree toe en sudder nog voor 25 minuten totdat het geheel gaar is geworden. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 32 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777655