logo

Psari sto Tsoukali me Horta
gestoofde vis met groenten


Ingrediënten:
1000 gr kabeljauw
2 rode uien
4 teentjes knoflook
1 bosje snijselderij
4 aardappelen
1 bosje platte peterselie
800 gr gemende groenten (spinazie, snijbiet, venkel, dille, veldzuring)
1 theel zout
1 theel peper
olijfolie

Bereiding:
Snijd de vis in moten. Snijd de uien en de knoflook fijn. Snijd de aardappel in plakjes. Hak de peterselie en de snijselderij fijn.
Verhit in een pan 7 eetl olijfolie op laag vuur en voeg de uien, de knoflook en de selderij toe en bak deze zachtjes voor 10 minuten. Dan de aardappel, de peterselie en de groenten in laagjes toevoegen en bestrooi elk laagje met wat zout en peper en kook het afgesloten en op laag vuur voor 15 minuten.
Voeg dan de vis toe en kook het verder voor 20 minuten totdat de vis gaar is geworden. Schep er 4 eetl olie over en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 83 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771940