Spanakopita Tost
tosti met spinazie
Ingrediënten:
175 gr spinazie
25 gr dille
25 gr peterselie
18 theel nootmuskaat
1/4 theel zout
1/2 theel peper
300 gr feta
8 sneden zuurdesembrood
2 lente-ui
1 kleine ui
olijfolie
Bereiding:
Snijd de lente-ui en de ui fijn. Hak de spinazie, de dille en de peterselie fijn. Verkruimel de feta.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de lente-ui en de ui goudbruin. Voeg dan de spinazie toe en bak deze zacht. Laat het daarna afkoelen en uitlekken. Meng dan de dille, de peterselie, de nootmuskaat, het zout, de peper en de feta erdoor.
Verdeel het mengsel over 4 snede brood en leg daarop de overige 4 sneden en druk aan. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de sneden goudbruin aan een zijde. Draai daarna om en bak afgesloten voor 4 minuten. Serveer.