logo

Salata Angouri
Komkommersalade


Ingrediënten:
500 gr burghul (tarwegries)
3 bosjes peterselie
2 bosjes bosuitjes
500 gr komkommer
250 gr tomaten
1 rode paprika
8 eetl olijfolie
6 eetl citroensap
2 eetl fijngehakte muntblaadjes
zout naar smaak
1/2 theel peper
1/4 theel paprikapoeder
water

garnering:
100 gr olijven

bereiding:
Week de burghul in water voor 1 uur en giet deze daarna af en laat het uitlekken. Ontpit de komkommer en ontvel de tomaten. Snijd de komkommer, de tomaten en de paprika in blokjes. Snijd de peterselie en de bosuitjes fijn. Meng alle ingrediënten door elkaar en garneer het met de olijven en serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 129 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771801