logo

Recente Reacties

Keftedes
gehaktballetjes


Ingrediënten:
450 gr rundergehakt
450 gr varkensgehakt
2 rode uien
1 grote tomaat
2 eetl munt
1 theel zout
1 theel peper
200 ml melk
2-3 eetl paneermeel
200 gr bloem
olijfolie

Bereiding:
Hak de uien en de tomaat fijn. Meng het gehakt met de ui, de tomaat, de munt, de peper, het zout, de melk en de paneermeel en kneed het tot een homogene massa. Laat het daarna tenminste 3 uur intrekken in een koelkast.
Vorm kleine balletjes van het mengsel (1 volle eetl) en wentel het door de bloem. Verhit in een pan voldoende olie en bak de balletjes rondom bruin en gaar. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 15 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4851429