logo

Tzatziki
yoghurt met knoflook en augurk


Ingrediënten:
1 komkommer
5 teentjes knoflook
500 ml griekse yoghurt
1 eetl rode wijnazijn
3 eetl olijfolie
3 kleine augurkjes
1/2 theel zout
13 gr dille

Bereiding:
Rasp de komkommer en strooi zout erover laat dit 60 minuten staan totdat het voch uitgelekt is. 
Hak de dille fijn. Snijd de augurkjes fijn. Hak de knoflook zeer fijn en meng dit met de komkommer, de yoghurt, de wijnazijn, de dille, de augurkjes, het zout en de olie en meng het tot een homogene massa. Laat dit 30 minuten staan in de koelkast voor het serveren. 

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 28 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4851434