logo

Recente Reacties

Salsa Rossa


Ingrediënten:
1000 gr tomaten
2 sjalotjes
1 stengel bleekselderij
3 teentjes knoflook
1 rode paprika
1 wortel
2 eetl olijfolie
2 ansjovis filets
2 takjes rozemarijn
4 eetl basilicum
4 eetl peterselie
2 eetl rode wijnazijn
1 eetl suiker
2 rode rawits
zout naar smaak
olie

bereiding:
Ontvel de tomaten en hak deze fijn. Snijd of hak de sjalotjes, de bleekselderij, de knoflook, de paprika, de wortel, de ansjovis, de basilicum, de peterselie en de rawits fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de bleekselderij, de wortel, de knoflook en de paprika voor 3 minuten Voeg dan de vis toe en vervolgens de tomaten, de rozemarijn en het zout en laat het geheel zachtjes 40 minuten sudderen. Verwijder de rozemarijn en pureer de saus. Dan vervolgens de azijn, de suiker en de rawits toevoegen en nog 10 minuten laten sudderen. Schep vervolgens de peterselie en de basilicum erdoor.

Add comment

Submit

Who is online

We have 102 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850105