logo

Recente Reacties

Fileja alla 'nduja
pasta uit Calabrië


Ingrediënten:
225 gr fileja pasta (griesmeelpasta)
100 gr 'nduja (smeerworst)
400 gr gepelde tomaten
2 teentjes knoflook
8 blaadjes basilicum
125 gr pecorino, geraspt
1 theel zout
4 eetl olijfolie
water

Bereiding:
Plet de knoflook of hak deze fijn. Hak de tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en voeg de knoflook en de smeerworst toe. Bak het totdat de smeerworst gesmoltenm is. Voeg dan de tomaten toe en bak het op laag vuur en afgesloten voor 20 minuten.
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook de pasta al dente. Giet af en voeg het toe aan de saus. Voeg dan de basilicum en de pecorino toe en kook het voor 3 minuten op laag vuur.
Strooi nog wat pecorino erover en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 204 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4889972