logo

Recente Reacties

Laganedde con funghi e salsiccia
Laganedde met champignons en worst


Ingrediënten:
475 gr (zelfgemaakte) lange pasta
90 gr Provola Silana (kaassoort)
100 gr gezouten droge ricotta
150 gr saucijs
100 gr gerookte pancetta
1 eekhoorntjesbrood
1 theel zout
1 rode lombok
2 eetl olie
gezouten water

Bereiding:
Rasp de ricotta. Snijd de saucijs fijn en de pancetta in kleine blokjes. Hak de lombok fijn en snijd het eekhoorntjesbrood in dunne plakjes. Verhit in een pan het water en kook de pasta al dente en giet af. 
Verhit in een pan de olie en bak de saucijs en de pancetta goudbruin en voeg dan het zout en het eekhoorntjesbrood toe en bak het afgesloten voor 20 minuten. Meng dan de provola, de ricotta en de lombok toe en meng het met de pasta. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 19 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886536