logo

Recente Reacties

Zuppa di fagioli Molisana
Soep met bonen uit Molisana


Ingrediënten:
500 gr cannellinibonen
250 gr varkensschouder
6 tomaten, gepeld
1 ui
2 teentjes knoflook
1 rode rawit/lombok
1 bleekselderij
3 eetl oliefolie
1/2 theel peper
1/2 theel zout
basilicum (naar smaak)
water

Bereiding:
Week de bonen eerst in water en giet daarna af. Verhit in een pan 1000 ml water en voeg de bonen toe en breng aan de kook. Snijd het vlees in kleine blokjes en voeg het toe aan de bonen samen met de helft van het zout en kook het vrijwel gaar.
Snijd de ui, de knoflook, de lombok, de tomaten en de bleekselderij fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de lombok voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten, de bleekselderij, de basilicum, het zout en de peper toe en bak het zacht. Voeg het dan bij de bonen en laat het nog 15 minuten zachtjes sudderen. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 52 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4885993