logo

Recente Reacties

Kimchi van komkommer

ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl soja saus
1 theel rijstazijn
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl gochugaru
1 theel sesamzaad
2 teentjes knoflook
zeezout

garnering:
1 lente-ui, gesnipperd

bereiding:
Snijd de komkommer in dunne palkjes (5mm dik). Hak de knoflook fijn. Leg de komkommer in een kom en besprenkel deze met het zeezout en laat het 20 minuten rusten. Spoel de komkommer daarna af en druk het vocht eruit.
Meng de sojasaus, de rijstanzijn, de plamsuiker, de gochugaru, het sesamzaad en de knoflook goed doorelkaar en meng de komkommer erdoor. Strooi de lente-ui erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 5460 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 45113051