Kimchi van komkommer
ingrediënten:
1 komkommer
1 eetl soja saus
1 theel rijstazijn
1/2 eetl palmsuiker
1 eetl gochugaru
1 theel sesamzaad
2 teentjes knoflook
zeezout
garnering:
1 lente-ui, gesnipperd
bereiding:
Snijd de komkommer in dunne palkjes (5mm dik). Hak de knoflook fijn. Leg de komkommer in een kom en besprenkel deze met het zeezout en laat het 20 minuten rusten. Spoel de komkommer daarna af en druk het vocht eruit.
Meng de sojasaus, de rijstanzijn, de plamsuiker, de gochugaru, het sesamzaad en de knoflook goed doorelkaar en meng de komkommer erdoor. Strooi de lente-ui erover en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sup Ikan Nila - vissoep met tilapia
- Sup Ayam Kampung - gekruide kippensoep
- Sateh Babi 2
- Burasa - lontong santen
- Binte Bilo Huta - mais en tonijn soep
- Sup Ikan Gurami - gekruide vissoep
- Sate Ayam Manis - zoete geroosterde kip sate
- Sarabi - pannenkoeken met kokossaus
- Barongko - gestoomde bananencake
- Kue moci - gevulde rijstcakejes
Recente Reacties
Sambal ebbie
2 weeks agoZeer goed recept Ebbie sambalXian Bing - 馅饼 - gevulde deeg pasteitjes
1 month agoZou je voor mij een goed recept hebben om saté te kunnen makenSoto Ayam - indische kippensoep
3 months agoBeste Kokkie, Fantastisch deze heerlijke Soto Ajam. Een variatie op een eeuwenoud recept. Mag ik dat ...Es timun jeruk nipis - verfrissende komkommer drank met citroen
3 months agoGoedenavond kokkie, Dank u wel voor de heerlijke recepten! Jammer dat ik uw site en boeken nu pas ...Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
3 months agoHoeveel Laos gaat er in de SG ati?