logo

Carciofi al funghetto
gebakken artisjokken


Ingrediënten:
6 artisjokken
3 teentjes knoflook
1 eetl peterselie, fijngesneden
1/2 theel zout
1/2 theel peper
6 eetl olijfolie
water
1 citroen, sap

Bereiding:
Vul een kom met water en voeg het citroensap aan toe. Maak de artisjokken schoon en snijd deze in 4 partjes en leg het in het water. Voor het gebruik laten uitlekken droog deppen.
Snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Dan de artisjokken toevoegen en afgesloten op laag vuur 10 minuten bakken. Voeg dan het zout, de peper en de peterselie toe en meng goed. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 159 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771830