logo

Recente Reacties

Ragù alla bolognese 
bolognesesaus


Ingrediënten:
350 gr rundvlees
250 gr varkensvlees
150 gr pancetta/spek
1 wortel
1/2 stengel bleekselderij
1 ui
125 ml droge witte wijn
225 ml melk
400 gr passata/polpa
2 eetl tomatenpuree
1/2 theel zout
1/2 theel peper
25 gr boter
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Maal het rundvlees en het varkensvlees fijn. Hak de pancetta fijn. Snijd de ui, de bleekselderij en de wortel fijn.
Verhit in een pan de boter en de olie en smoor de ui, de bleekselderij en de wortel op laag vuur gaar. Dan de pancetta toevoegen en bak het voor 2 minuten. Voeg dan het overige vlees toe en bak het al roerend bruin.
Dan de wijn toevoegen en bak totdat de alcohol verdampt is. Vervolgens de melk toevoegen en meng goed en bak totdat het geabsorbeerd is. Meng dan de peper en het zout erdoor.
Voeg dan de tomatenpuree en de passata toe en breng aan de kook. Dan op laag vuur 2 uur laten sudderen totdat de saus is ingedikt.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 71 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4780418