logo

Recente Reacties

Paccheri al sugo di calamari
pasta met calamaresaus


Ingrediënten:
250 paccheri pasta
400 gr calamari/inktvis
250 gr cherry tomaten
1 teentjes knoflook
1/2 rode rawit/lombok
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 eetl kappertjes
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Maak de inktvis schoon en snijd deze in stukken. Snijd de lombok en de knoflook fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Verhit in een pan het water samen met het zout en kook de pasta al dente en giet af.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten toe en bak deze op laag vuur zacht. Dan de kappertjes toevoegen en meng goed.
Vervolgens de inktvis toevoegen evenals de peper en bak het gaar. Meng dan de pasta erdoor en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 167 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890804