logo

Vieiras con piementas
Coquilles met peper


Ingrediënten
4 coquilles met schelp
1 rode rawit
1 groene rawit
2 teentjes knoflook
1 eet limoensap
1/4 theel zeezout
1-2 eetl platte peterselie, gehakt
7 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de lomboks in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Meng de rawits met de knoflook, het limoensap, het zout en de peterselie. Voeg dan de coquilles toe en meng goed.
Leg de coquilles terug in de schelp samen met de dressing en rooster deze onder een grill voor 5 minuten. Strooi dan de peterselie erover en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777799