logo

Taramosalata
romige dip van viskuit


Ingrediënten:
2 aardappelen
3 eetl viskuit
1 eetl roze peperkorrels
2 citroenen, sap
6 takjes dille
450 ml olijfolie
water

Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Hak de dille fijn. Verhit in een pan de aardappelen met zoveel water dan deze net onder staan en kook de aardappelen gaar.
Schep de aardappelen uit de pan en bewaar het kookvocht. Wrijf of maal de aardappel, de viskuit en het citroensap fijn tot een pasta. Meng dan 125 ml kookvocht erdoor. Meng dan de olijfolie erdoor en vorm een homogene massa. 
Dan de peperkorrels en de dille er doorheen scheppen.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777841