logo

Recente Reacties

Hoirino me Kolokasi
varkensvlees met taro


Ingrediënten:
1000 gr varkensschouder
2000 gr taro
2 rode uien
2 prei
2 wortelen
200 gr polpa/gehakte tomaten
225 ml witte wijn
3 laurier
6 piment
3 gedroogde rode lomboks
1 theel zout
1 theel peper
7 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Schil de taro en snijd deze in blokjes. Snijd de ui, de prei, de wortel en de tomaten fijn.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees rondom bruin. Schep het vlees uit de pan. Voeg dan de ui, de prei en de wortel toe en bak deze zacht. 
Dan de wijn toevoegen en na 2 minuten de tomaten,de laurier, de piment, de lomboks, het zout en de peper toevoegen en kook het afgesloten en op laag vuur totdat het vlees gaar is geworden (2 uur). Voeg na 45-60 minuten de taro toe en meng goed. Kook het geheel verder gaar. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 91 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850097