logo

logo

Stroncatura calabrese con acciughe
pasta met ansjovis


Ingrediënten:
250 gr stroncatura (pasta soort)
6 ansjovis in olie
3 eetl paneermeel
2 teentjes knoflook
3 eetl kookwater van de pasta
2 eetl olijfolie
2 theel zout
water

Bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook de pasta al dente. Giet daarna af en bewaar wat van het kookwater.
Verhit in een pan de olie samen met de knoflook en de ansjovis en bak dit zachtjes voor 2 minuten totdat de knoflook bruin wordt. Schep de knoflook uit de pan. Als de ansjovis vrijwel is gesmolten voeg dan de paneermeel toe en meng goed. Dan het kookvocht toevoegen en meng goed.
Vervolgens de pasta toevoegen en meng goed en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777799