logo

Hoiromeri 
varkensvlees met venkel


Ingrediënten:
450 gr prosciutto cotto / gerookte pancetta
1 rode ui
3 teentjes knoflook
5 gerst beschuiten
1 bosje venkel takjes
1 citroen, sap
1 theel zout
1 theel peper
1250 ml water
7 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Snijd de ui en de knoflook fijn. Snijd de venkel takjes fijn.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees goudbruin. Voeg dan de ui en de knoflook toe en bak deze zacht en glazig.
Dan het water toevoegen samen met het zout en de peper en kook op laag vuur en afgesloten totdat het vlees vrijwel gaar is geworden. Voeg dan de venkel en het citroensap toe en stoof nog 10 minuten.
Leg een beschuit op een bord en schep het vlees met de bouillon erover. Besprenkel het met de overige olie en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771934