logo

Habas con chorizo
bonensalade met chorizo


Ingrediënten:
450 gr grote witte bonen (reuzenbonen)
250 gr chorizo
2 teentjes knoflook
5 takjes platte peterselie
1 rode ui
1 gele paprika
5 saffraan
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de chorizo in blokjes en de paprika in reepjes/blokjes. Snijd de knoflook en de ui fijn. Hak de peterselie fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de chorizo voor 5 minuten en schep het uit de pan en laat het uitlekken. Voeg dan de knoflook, de ui en de paprika toe en bak dit voor 3 minuten.
Meng dan de bonen en de saffraan erdoor en bak het voor 5 minuten. Dan de chorizo en de peterselie toevoegen en meng goed. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 206 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771880