logo

Sikothakia tis kottas me saltsa
kippenlevers in madeirasaus


Ingrediënten:
500 gr kippenlevers
100 ml kippenbouillon (zie recept)
2 sjalotjes
1 teentje knoflook
2 eetl bloem
50 gr boter
zout en peper naar smaak
100 ml madeira
1 eetl olie
1 eetl gehakte peterselie

bereiding:
Maak de levers schoon. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en bak de levers bruin en schep ze uit de pan. Meng de bloem door de olie en voeg langzaam de bouillon toe. Dan de sjalotjes, de knoflook en het zout en peper toevoegen en 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de levers en de madeira toevoegen en laat dit een paar minuten sudderen. Bestrooi het met de peterselie en serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 65 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777841