logo

Recente Reacties

Penne all'arrabbiata 
penne met een tomatensaus


Ingrediënten:
325 gre penne rigate
5 tomaten
1 rode rawit/lombok
2 teentjes knoflook
1 takje peterselie
1 theel zout
5 eetl olijfloie
gerapste pecorino, naar smaak
water

Bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het zout en kook de pasta al dente en giet af.Halveer de tomaten en verwijder de zaden en snijd deze daarna n blokjes. Hak de rawit fijn. Hak de peterselie fijn.
Verhit in een pan 3 eetl olijfolie en fruit de knoflook samen met de rawit voor 2 minuten. Schep de knoflook uit de pan en voeg de tomaten toe en bak deze zacht.
Meng dan de penne, , de overige olijfolie, de peterselie en de pecorino erdoor en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 73 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4886086