logo

Costolette d’agnello alla Cosentina


Ingrediënten:
700 gr lamskoteletten
500 gr tomaten
100 gr groene olijven
6 eetl olijfolie
1 eetl peterselie, gehakt
2 sjalotjes
2 rode rawits
zout

bereiding:
Snijd de sjalotjes en de rawits fijn, de olijven en de ontvelde tomaten in plakjes. Verhit 3 eetl olijfolie in een pan en bak de koteletjes rondom bruin. Verhit in een andere pan de overige olie en bak de sjalotjes, de tomaten, de olijven, de rawits, het zout en de peterselie voor 10 minuten. Giet de saus bij het vlees en laat het nog kort meesudderen totdat het vlees gaar is.

Add comment

Submit

Who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777784