logo

Recente Reacties

Coquinas al ajillo
kokkels in knoflooksaus


Ingrediënten:
300 gr kokkels
2 rode lomboks
7 teentjes knoflook
1 takje peterselie
1 theel maizena
200 ml water
40 ml cognac
3 eetl olijfolie

Bereiding:
Plet de knoflook en snijd de peterselie en de lomboks fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks en de peterselie toe en meng goed. Vervolgens de cognac toevoegen en kook het voor 1 minuut.
Dan het water toevoegen en kook het op laag vuur voor 3 minuten. Dan de maizena toevoegen en bak het al roerend voor 2 minuten totdat de saus gebonden is.
Voeg dan de kokkels toe en kook deze afgestoten in 4 minuten gaar. Serveer.

Add comment

Submit

Who is online

We have 23 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890938