logo

Ezo Gelin
linzen met rijst en pasta


Benodigdheden:
3 sjalotten
2 eetl olie,
500 gr ontvelde in stukken gesneden tomaten,
peper en zout naar smaak
130 gr groene linzen,
130 gr rijst,
130 gr fettuccine,
2 eetl boter,
1 eetl gehakte mint.

Bereiding:
Verhit in een pan de olie en fruit hierin de fijngesneden sjalotten goudbruin. Voeg dan de tomaten met de peper en het zout toe en laat dit daarna afkoelen.
Kook de linzen, de rijst en de fettucine apart van elkaar en als deze gaar zijn meng ze dan in 1 pan. Voeg de sjalotten/tomaat mengsel toe en meng dit goed door elkaar en laat het warm worden. Verhit de boter en meng daar de mint doorheen. Giet dan de mintsaus over het gerecht.

Add comment

Submit

Who is online

We have 116 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850121