logo

Recente Reacties

Fasolakia
gestoofde sperziebonen met tomatensaus


Ingrediënten:
500 gr sperziebonen
400 ge gepelde tomaten
2 eetl tomatenpuree
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1 zoete aardappel
3 eetl munt, gehakt
2 eetl dille, gehakt
5 eetl platte peterselie, gehakt
1 theel zout
1 theel peper
450 ml water
7 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de aardappel en de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Dan de tomaten en de tomatenpuree toevoegen en bak voor 5 minuten. Voeg dan de aardappel en meng goed. Dan de sperziebonen erboven op leggen.
Voeg dan de peterselie, de munt, de dille en het water toe (bonen moeten net onder staan) en kook voor 15 minuten.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar en meng het zout en de peper erdoor. Kook dan op laag vuur het geheel verder gaar.
Serveer het met feta en brood.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 103 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4850105