logo

Recente Reacties

Hilos me Tomata kai Velanidia
tomatensoep met eikels


Ingrediënten:
6 vlees tomaten / 800 gr passata
200 gr eikeltjes/kastanje bloem
2 uien
1 takje tijm
1 takje basilicum
1 takje/theel oregano
1/2 theel zout
1 theel peper
7 eetl olijfolie
1500 ml water

Bereiding:
Snijd de uien fijn. Hak de tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de uien voor 3 minuten. Voeg dan de bloem toe en meng goed voor 3 minuten. Dan de tomaten, het water en de kruiden toevoegen en breng aan de kook. Daarna op laag vuur nog 20 minuten laten sudderen totdat de soep is ingedikt.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 25 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4885965