logo

Chirino Skordato
varkensvlees met mosterd


Ingrediënten:
1000 gr varkensfilet
9 teentjes knoflook
1 eetl peperkorrels
7 eetl mosterd
7 eetl boter
2 theel zout
2 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd het vlees in en vul de gaatjes met knoflook en peperkorrels. Wrijf het vlees daarna in met het zout. Wrijf het vlees daarna in met de mosterd.
Dan de boter en de olijfolie op het vlees leggen cq. besprenkelen. Leg het vlees in een ovenschaal en bak het vlees op 180 gr gaar in ongeveer 2 1/2 uur (afhankelijk dikte vlees).
Snijd het vlees daarna in plakken. Serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 74 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771934