logo

Avgha vrasta me jemisi
gevulde eieren uit Cyprus


Ingrediënten:
8 hardgekookte eieren
8 ansjovisfilets
50 gr feta
2 theel kappertjes
6 eetl olijfolie
1/2 citroen, sap
1 eetl dragonazijn
1/4 theel mosterdpoeder
zout naar smaak

garnering:
1 takje peterselie, gehakt

Bereiding:
Pel de eieren en halveer deze. Meng de dooiers met de ansjovis en de feta tot een glad mengsel. Hak de kappertjes fijn en meng dit met de olie, het citroensap, de azijn, de mosterdpoeder en het zout door de dooiers. Schep de massa terug in de eieren en bestrooi deze met de peterselie.

Add comment

Submit

Who is online

We have 168 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771840