logo

Recente Reacties

Anguilla Al Ferri
gegrilde paling


Ingrediënten:
2 palingen
8 laurierblaadjes
1/4 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl peterselie, fijngehakt

Ingrediënten marinade:
300 ml olijfolie
200 ml rode wijnazijn
2 theel zout
1 theel peper

Bereiding:
Maak de paling schoon en verwijder de kop, staart en rug. Snijd de palingen in stukken van 8 cm en snijd deze dan open en druk plat. Marineer de stukken paling voor tenminste 2 uur in de marinade.
Leg de stukken palingen op een grillrooster en leg op elk stuk paling een laurierblad. Rooster/grill de paling dan voor 15 minuten en draai de paling daarna om en rooster/gril nog voor 10 minuten.
Strooi het zout, de peper en de peterselie over de geroosterde paling en serveer.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 25 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4890938