logo

Insalata di fagiolini alla ligure
sperziebonen salade


Ingrediënten:
500 gr sperziebonen
100 gr pijnboompitten
9 cm ansjovispasta
2 munt blaadjes
3 eetl witte wijnazijn
1 theel zout
water
6 eetl olijfolie

Bereiding:
Maak de bonen schoon en spoel deze af. Strooi er wat zout over en stoom de boontjes in 15 minuten beetgaar. Rooster de pijnboompitten droog in een pan. Klop de ansjovispasta met de wijnazijn en de olie tot een homogene saus. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.  Hak de munt blaadjes fijn en strooi deze over de salade en serveer..

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 27 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777760