logo

Recente Reacties

Bourekakia me Kreas
gevulde gehakt driehoekjes


Ingrediënten:
900 gr runder/lamsgehakt
2 eetl boter
100 gr boter, gesmolten
125 ml rode wijn
200 gr rozijnen
100 gr pijnboompitten
2 theel kaneel
1 theel nootmuskaat
450 gr phyllo deeg

Bereiding:
Verhit in een pan de boter en voeg het vlees toe en bak deze rul. Voeg dan de wijn, de rozijnen, de pijnboompitten, de kaneel en de nootmuskaat toe en bak totdat het vocht is geabsorbeerd. Laat het daarna afkoelen
Neem telkens 1 vel phyllo deeg en schep daarop 1-2 theel van het mengsel en vouw het dicht als een driehoekjes. Kwast het daarna in met de gesmolten boter en bak het in de oven op 190gr in 30 minuten goudbruin. Serveer.
 

Add comment

Submit

Who is online

We have 95 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4771954