logo

Recente Reacties

Charides
Garnalen


Ingrediënten:
750 gr gamba's
2 vleestomaten
3 sjalotten
1 teentjes knoflook
1 eetl suiker
zout naar smaak
1/2 theel peper
1 laurierblaadje
2 eetl olijfolie

Bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de tomaten fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotten en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de tomaten, de laurier, de suiker, het zout en de peper toe en laat dir 30 minuten zachtjes sudderen. Dan de garnalen toevoeg en dit nog 5 minuten sudderen. Vervolgens in een ovenschaal gieten en dit 10 minuten in een op 170 gr verwarmde oven bakken.

 

Add comment

Submit

Who is online

We have 88 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: kokkieblanda.nl/mediterraan

Statistics

  • Articles View Hits 4777721